Greek Gastronomy Tourism 1

Greek Gastronomy Tourism 1

 

Η εταιρία Respond On Demand εξειδικεύεται ανάμεσα στα άλλα και  στην προβολή και προώθηση προορισμών και επιχειρήσεων στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού. Ενημερώνει περίπου 40.000 τουριστικά γραφεία του εξωτερικού και όλα τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας σχετικά με ελληνικούς προορισμούς και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.

Επίσης, η εταιρία Respond On Demand πραγματοποιεί ειδικά events σε Ελλάδα και εξωτερικό για επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, με στόχο την αύξηση της αναγνωσιμότητας τους και τη διάνοιξη νέων εμπορικών συνεργασιών.

Ενημερώνει επίσης τους τοπικούς παραγωγούς, καθώς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης για όλα τα θέματα που αφορούν τον ελληνικό γαστροτουρισμό.

  • Αν διαθέτετε κάποιον επισκέψιμο χώρο παραγωγής τοπικών προϊόντων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις επισκέψεις απο γκρουπ τουριστών απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε το χώρο παραγωγής σας σε επισκέψιμο χώρο παραγωγής, ώστε να μπορείτε να υποδεχθείτε και να ξεναγήσετε τουρίστες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Ακόμα κι αν δεν έχετε επισκέψιμο χώρο παραγωγής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε γαστροτουριστικές εμπειρίες, ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας και τις πωλήσεις σας.

Στείλτε ένα email σήμερα ζητώντας πληροφορίες στο respondirector@gmail.com και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Δείτε παρακάτω:

Ενημερωθείτε για το προωθητικό μας project EVOO On The Table κάνοντας κλικ εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε κι εσείς στο project EVOO On The Table, στείλτε ένα email σήμερα ζητώντας πληροφορίες στο respondirector@gmail.com και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γαστρονομικός τουρισμός δε μας μιλάει μόνο για γεύσεις…